Bige László

Uniós jogot sértett a magyar állam az Aegon körüli kavarással. Kormányt buktatott a korrupcó irtózatos áron.


Kaufmann Mercantile Quality Goods For A Slow Thoughtful Lifestyle Bauhaus Weimar Morning Workout

December és január során több tételben 105 milliárd forint értékű műtrágyát vett az Agrolink Zrt.

. Ezen felül pénzzel is támogatta Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelöltet. Az RTL Híradójának tavaly novemberben még azt mondta Márki-Zay hogy csak az előválasztási kampányára egymillió forintnál többet de tíznél kevesebbet adott neki. A támogatás mértéke ennél nagyobb volt pontos összeget azonban mégsem árult el.

Ebben a borzasztó rendszerben az hogy egyáltalán kampányt tudunk csinálni az egy csoda. Márki-Zay Péter szerint nem sokkal de valamivel több mint tízmillió forinttal támogatta kampányát Bige László. Bige aki most mégis a miniszterelnök.

Az Ab szerint nem probléma hogy a létminimumot sem biztosítják a szociális ellátások. Ez előbbi cég Mészáros Lőrinc az utóbbi pedig Bige László érdekeltségébe tartozik. 10 milliárdos üzletet kötött a kormányközeli Mészáros és az ellenzékközeli Bige.

Már féléves a kormány vasárnap bejelentett londoni ingatlanvétele. A baloldal miniszterelnök-jelöltje erről beszélt a minap az ATV műsorában. Bige László ugyanis piaci monopolhelyzetét kihasználva 36 milliárd forintos kárt okozhatott a gazdáknak.

Azért indultak ellene büntetőeljárások mert a baloldalt támogatja a közelgő parlamenti választáson erre célozgatott Bige László a GyurcsányMárki-Zay-féle baloldalt finanszírozó vörösbáró egy közelmúltbeli interjúban. Bige korábban azt állította hogy el akarják tőle venni műtrágyás birodalmát és ez Orbán Viktor jóváhagyásával történik. A vörösbáróként ismertté vált milliárdos a cégcsoport megnövekedett költségeire hivatkozva lassan négy hónapja nem fizet - mintha ez felmentést adna a bírság alól pláne akkor amikor jóval nagyobb extrahasznot tett zsebre a gazdák megkárosításával.

Készpénzes előrefizetéssel a Nitrogénművek Zrt-től tudta meg. Márki-Zay arról is beszélt hogy Bige nagyjából 10 millió forinttal támogatta eddig a kampányát. Ahhoz az egyetemisták ezer forintjára is szükség van meg Bige László tízmilliójára is szükség van mondta.

A vagyonára részben erkölcsileg elítélendő módon részben bűncselekmények által szert tevő Bige ritka nagyot hazudott hiszen azután. Bige László üzletember eddig nagyjából 10 millió forinttal támogatta az ellenzéket. Ezt Márki-Zay Péter az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltje az ATV Egyenes Beszéd kedd esti műsorában ismerte el.

Bige László alaposan megtréfálta Mészáros Lőrincet Friss hírek. A tízmillió forintos összeg többször is elhangzott miután Márki-Zay Péter elismerte. Mészáros Lőrinc Bige Lászlóval bizniszel nem is kicsit.


Pin On Hungarian Vizsla Bronze Statue Life Size


Magankorhazat Alapitottak A Szekesfehervari Allami Korhaz Orvosai Nlcafe Building Landmarks Hallgrimskirkja


Pin On Vicces


Tudta Varga Mihaly Igazi Rocker Video Chef Jackets Rocker


Pin Auf Magyar Politikai Hazugsagok Manipulacio


The B 52s Logo Logo Band Logos B 52s


Gyurcsanyek 4 Milliard Dollart Mentettek Ki Indoneziaba Wrestling


Pin On Magyar Politikai Hazugsagok Manipulacio


Seuso Mindent Bele Statisztika Seuso Mindent Bele Map Screenshot Map

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel